Promovarea turismului in judetul Brasov prin Programul Operational Regional

Brasov, Rasnov, contracte, POR, finantare, turism, dezvoltare

Prin proiectul “Turismul sacelean – potential de dezvoltare regionala“, primaria municipiului Sacele va promova produsele turistice ale acestui oras, va organiza evenimente culturale si artistice, va crea un portal de informatii electronice, propunandu-si ca toate acestea sa conduca la cresterea numarului de turisti cu 20%.

Valoarea totala a proiectului se ridica la 1.008.541,60 lei, din care valoarea finantarii nerambursabile alocate de MDRT este de 795.309,20 lei.

Atractiile turistice din zona Bran vor fi puse in valoare si prin proiectul “Promovarea traditiilor si obiceiurilor din zona Bran“, care va asigura prezenta la targuri de turism, derularea de activitati de marketing, crearea unui potal de informatii constituit intr-un ghid al localitatii si al turismului din zona, editarea de materiale informative si organizarea unor evenimente de promovare.

Valoarea totala a proiectului se ridica la 1.039.254,69 lei, din care valoarea finantarii nerambursabile alocate de MDRT este de 813.598,83 lei.

Primaria Fundata va promova, cu ajutorul proiectului “Dezvoltarea si consolidarea turismului in comuna Fundata“, potentialul turistic rural al comunei, beneficiind de o finantare nerambursabila alocata de MDRT de 707.322,76 lei, valoarea totala a proiectului fiind de 914.261,60 lei.

Proiectul “Legendele Tarii Barsei. Promovarea potentialului turistic al Tarii Barsei“, cu o valoare totala de 1.018.703,4 lei, din care valoarea finantarii nerambursabile alocate de MDRT este de 796.284,3 lei, va promova produsul turistic “Tara Barsei” si va facilita accesul publicului la informatia turistica complexa.

Municipiul Brasov va promova, prin proiectul “Brasovul – Centrul turismului romanesc“, produsele turistice specifice orasului, evenimentul Sarbatoarea Junilor, precum si rezervatia de peisaj Masivul Postavarul.

Valoarea totala a proiectului se ridica la 990.122,06 lei, din care valoarea finantarii nerambursabile alocate de MDRT este de 752.814,29 lei.

Sursa: Ministerul dezvoltarii regionale si turismului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.