ADR NV: Trei contracte de finantare semnate in septembrie

ADR NV, contracte, finantare, proiecte, POR, fonduri europene

In luna septembrie 2010, au fost semnate primele doua contracte de finantare pentru domeniul 4.3. Sprijin pentru dezvoltarea microintreprinderilor.

Primul contract apartine firmei SC CAS Proiect SRL si are tema “Implementarea tehnologiilor de investigare geotehnica neinvazive si nepoluante in activitatea SC CAS Proiect SRL“, valoarea totala de 1.391.338,24 lei, valoarea nerambursabila este de 853.080 lei.

Al doilea contract apartine microintreprinderii S.C. Smartseed S.R.L., cu titlul “Bozi.ro – portal de comert electronic in regiunea Nord-Vest“, cu valoarea totala de 755.24 lei, suma nerambursabila de 610.400 lei.

De asemenea a fost semnat primul contract pentru domeniul 4.1 Structuri de sprijin a afacerilor de importanta locala si regionala, contract al carui beneficiar este Arc Parc Industrial SRL Dej.

Proiectul cu titlul “Dezvoltare Structura de Sprijinire a Afacerilor – Etapa I, Construire Infrastructura: – Cladire pentru Servicii – Cladire pentru Productie si Depozitare” are valoarea totala 19.831.692,54 lei, din care suma nerambursabila este de 15.477.450,08 lei.

Sursa: ADR Nord-Vest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.