Mediul de afaceri din judetul Ialomita sprijinit cu fonduri Regio

microintreprinderi, fonduri europene, proiecte, alocare, finantare

Beneficiarul asistentei financiare nerambursabile din Programul Operational Regional, Axa prioritara 4, Domeniul major de interventie 4.3 “Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor”, este Societatea Comerciala Rotatip SRL, care va primi fonduri europene pentru proiectul “Achizitionare aparat tiparit True Press 344RL”.

Acesta este cel de-al patrulea contract ce se semneaza dupa aparitia noului ghid de finantare (iulie 2010), ce prevede eliminarea contributiei minime a solicitantului de 30% la valoarea eligibila a proiectului (astfel valoarea finantarii nerambursabile solicitate poate reprezenta pana la 100% din valoarea eligibila a proiectului).

Valoarea totala a proiectului este de 1.518.628 de lei, din care valoarea totala eligibila este de 1.224.700 de lei unde finantarea nerambursabila din FEDR este in valoare de 846.880 restul reprezentand contributia solicitanului. Durata de implementare este de cinci luni.

Domeniul major de interventie 4.3 “Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor” finanteaza proiecte ce pot avea urmatoarele obiective:
– Achizitionarea de echipamente si tehnologii noi, moderne pentru activitatea de productie, prestare servicii, constructii a microintreprinderii;
– Achizitionarea de sisteme IT (hardware si/sau software);
– Construirea/extinderea/modernizarea spatiilor de productie/prestare servicii ale microintreprinderii.

Sursa: ADR Sud Muntenia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.