Daca nu mai apare vreo contestatie, se semneaza contractul pentru refacerea drumului Iasi – Botosani

reabilitare, drum Iasi - Botosani, contestatie, finantare europeana

“Poimiine (miine – n.r.) este ultima zi in care decizia CNSC mai poate fi atacata in instanta. Speram sa nu fie cazul si sa semnam contractul cu firma cistigatoare (Euroconstruct Group – n.r.). Am avut destule procese, dar, din fericire, le-am cistigat pe toate”, a declarat Victor Chirila, vicepresedinte al Consiliului Judetean si totodata presedinte al comisiei de evaluare a ofertelor.

Licitatia pentru reabilitarea acestui drum, pentru care CJ a cistigat finantare europeana, a fost blocata mai bine de jumatate de an. In urma cu jumatate de luna insa, CNSC a dispus respingerea contestatiilor depuse de SC Viarom Construct SA si SC Antrepriza de Lucrari Drumuri si Poduri SA. Acestea erau ultimele piedici in calea semnarii contractului cu firma care a cistigat licitatia de executie a lucrarilor.

Euroconstruct Group a cistigat cu o oferta financiara de 46,7 milioane de lei, fara TVA. Proiectul prevede lucrari de reabilitare si modernizare a infrastructurii rutiere interjudetene in lungime totala de 38,34 kilometri.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.