Asistenta tehnica la Ciric de 160.000 lei

Firma care a realizat proiectul tehnic pentru amenajarea bazei de agrement de la Ciric a semnat un nou contract cu Primarie. Societatea Expert Proiect 2002 va oferi asistenta tehnica la implementarea proiectului.

Contractul a fost semnat pentru o suma de 160.000 lei, fara TVA, dupa aplicarea procedurii de negociere fara publicarea unui anunt de participare.

“Firma a realizat proiectul tehnic. Exista posibilitatea de a incheia un astfel de contract cu firma. Daca este nevoie de modificari ale proiectului, nu trebuie sa mai facem alte licitatii. Apoi, chiar daca ar oferi alta firma asistenta tehnica, tot este nevoie de viza proiectantului pentru modificari la documentatie”, a declarat Cosmin Coman, seful Directiei Dezvoltare si Proiecte Europene.

Proiectul de la Ciric are valoarea de aproximativ 11 milioane euro. Fondurile sint asigurate in procente aproape egale de la bugetul local si de la Uniunea Europeana.

Proiectul este la faza de semnare a contractului de lucrari. Investitia de la Ciric va fi realizata de o asociere de firme
condusa de Iasicon.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.