Asistenta tehnica pentru Organismul Intermediar pentru turism al Programului Operational Regional 2007-2013

MDRT, asistenta tehnica, POR

Directia Gestionare Fonduri Comunitare pentru Turism, in calitate de organism intermediar, are atributii de gestionare a domeniului major de interventie 5.3 „Promovarea potentialului turistic si crearea infrastructurii necesare in scopul cresterii atractivitatii Romaniei ca destinatie turistica”.

In acest sens, personalul directiei, in functie de compartiment, acorda sprijin potentialilor beneficiari, evalueaza cererile de finantare, efectueaza vizitele precontractuale, asigura asistenta de specialitate beneficiarilor pe parcursul implementarii proiectelor, verifica cererile de prefinantare si rambursare ale beneficiarilor, efectueaza vizite la sediul beneficiarilor in vederea monitorizarii implementarii proiectelor contractate in cadrul Programului Operational Regional 2007-2013.

Prin proiectul de asistenta tehnica, se asigura sprijinul logistic necesar desfasurarii activitatii diectiei in mod eficient pentru asigurarea absorbtiei fondurilor europene nerambursabile la nivelul Programului Operational Regional.

In cadrul activitatii proiectului cu titlul „Managementul proiectului” a fost finalizata procedura de achizitie publica, in temeiul OUG 34/2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica, a contractelor de concesiune, de servicii, cu modificarile si completarile ulterioare, prin incheierea contractului de furnizare imprimante laser si multifunctionale.

Valoarea contractului este de 112.025,32 lei din care 21.682,32 lei TVA, suma ce va fi inclusa in Cererea de rambursare nr. 3, din luna februarie 2011.

Pentru prima Cerere de rambursare a fost aprobata suma de 73.437,44 lei din Fondul European de Dezvoltare Regionala, reprezentand 75% din 97.916,57 lei, valoarea totala a cererii de rambursare.

Suma reprezinta totalul cheltuielilor eligibile ocazionate de achizitionarea de computere personale cu soft si licenta si computere portabile precum si de deplasare a personalului organismului intermediar in vederea implementarii domeniului major de interventie 5.3 „Promovarea potentialului turistic si crearea infrastructurii necesare in scopul cresterii atractivitatii Romaniei ca destinatie turistica”.

Pentru mai multe informatii: manager de proiect, Daniela RUSU – sef serviciu, telefon: 0372.144.003, fax: 0372.144.001, e-mail: [email protected].

Sursa: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top