Un director din Primaria Iasi isi deschide propria afacere

Claudia Stoica a precizat ca intentioneaza sa-si deschida propria afacere. Declaratia survine dupa renuntarea, la inceputul lunii, la functia de director adjunct in primarie.

Astfel, dupa ce a acumulat o experienta considerabila in domeniul fondurilor europene, Claudia Stoica sustine ca vrea sa infiinteze o firma de consultanta, tot pe domeniul fondurilor europene.

Motivul pentru care a parasit administratia locala condusa de primarul Gheorghe Nichita il constituie disproportionalitatea dintre salariul si munca depusa.

“Motivul pentru care am plecat din primarie este salariul. Luam pe luna 1.320 lei. Responsabilitatea era prea mare pentru acesti bani. Nu ai cum sa traiesti din acest salariu daca ai si rate. Am crezut ca este o joaca cu taierea salariilor. In acest moment ma orientez spre privat. Asta nu inseamna ca nu m-as intoarce in administratie. Acum vreau sa infiintez o firma de consultanta pe fonduri europene. Am experienta si cunostintele necesare”, a afirmat Claudia Stoica, fost director adjunct la Directia Dezvoltare si Proiecte Europene. Asadar, primaria a ramas fara un director de valoare.

Sursa: www.bzi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.