Clubul Antreprenorului Implicat

Clubul Antreprenorului Implicat, sponsorizare

* necunoasterea prevederii;
* necunoasterea potentialilor beneficiari ai sponsorizarii si deci dificultatea alegerii lor;
* neincrederea intr-o organizatie cu care compania nu a mai avut contact.

Cum functioneaza Clubul Antreprenorului Implicat

Clubul Antreprenorului Implicat este o initiativa in parteneriat a Asociatiei pentru Relatii Comunitare, a Fundatiei Post-Privatizare si a Biris-Goran, Legal+Tax, cu participarea fundatiilor comunitare din diverse regiuni ale tarii.

Daca nu ai acordat sponsorizari la nivelul maxim al facilitatilor fiscale existente iti oferim doua optiuni:

1. Pentru sume sub 20 000 RON, acordate ca sponsorizare:

Mai multe asemenea sume constituie un fond tematic sau unul regional, in functie de optiunile exprimate de sponsor

Poti alege domeniul in care acorzi sponsorizarea dintre urmatoarele: cultural, educational, servicii sociale, protectia mediului, initiative comunitare diverse (pe baza nevoilor si oportunitatilor identificate in comunitate).

Poti alege localitatea in care se vaderula proiectul: Alba, Bucuresti, Cluj, Constanta, Odorheiu Secuiesc, Sf. Gheorghe,Iasi, national.

Proiectele vor fi alese de comitete de selectie independente, la nivel local sau national, alcatuite de profesionisti experimentati care participa in mod voluntar cu timpul lor la realizarea acestei selectii.

Primesti un raport care arata destinatia fondurilor si rezultatele obtinute cu ajutorul sponsorizarilor acordate decatre compania ta si alte companii care participa la CAI si care au ales aceleasi domenii si localitati.

Vei avea acces la o persoana de contact care poate sa iti dea mai multe detalii despre partea tehnica de acordare asponsorizarii.

Descarca contractul de sponsorizare.

Astfel chiar si o sponsorizare mica poate avea un impact mare iar tu vei fi promovat ca membru al Clubului si vei stii exact ce se intampla cu banii tai.

2. Pentru sponsorizari mai mari de 20 000 RON, poti identifica in mod unic localitatea, domeniul si tipul de beneficiari dorit si vei primi suport din partea unui consilier care va preselecta si va propune minim trei initiative cu impact social ridicat in ariile tale de interes, din care poti alege initiativa care sa fie sustinuta. Vei primi si un raport personalizat de utilizare si impact al sponsorizarii intr-un termen clar agreat in functie de tipul de proiect sustinut.

Identificarea, monitorizarea si comunicarea cu initiativele selectate va fi realizata de catre ARC si / sau fundatiile comunitare care participa la CAI. O mica parte din valoarea sponsorizarii (maximum 10%) va fi utilizata pentru a acoperi aceste costuri, in timp ce restul sumei va fi transferata integral catre organizatia beneficiara.

Descarca contractul de sponsorizare.

Pentru detalii despre oricare din cele doua variante poti sa ne suni la 0725 087583 sau sa ne scrii la [email protected].

Sursa: Asociatia pentru Relatii Comunitare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.