Cerere de propuneri de proiecte 2018 – programe multinationale pentru promovarea produselor agricole

ghid-pop.jpg

Comisia Europeana a lansat la 12 ianuarie a.c. cererea de propuneri de proiecte 2018 „Programe multinationale – promovarea produselor agricole. Granturi pentru actiunile de informare si promovare referitoare la produsele agricole puse în aplicare pe piata interna si în tarile terte în conformitate cu Regulamentul (UE) nr. 1144/2014 al Parlamentului European si al Consiliului”.

Obiectivul general al actiunilor de informare si promovare este cresterea competitivitatii sectorului agricol al Uniunii.
Atentie: Programul anual de lucru al Comisiei pentru 2018, adoptat prin Decizia de punere în aplicare din 15 noiembrie 2017, stabileste detaliile pentru acordarea de cofinantare si prioritatile pentru programele simple si multinationale pe piata interna si în tarile terte. Programul este disponibil la urmatoarea adresa de web:http://ec.europa.eu/ agriculture/promotion/annual- work-programmes/2018/index_en. htm

Solicitantii trebuie sa fie organizatii profesionale sau interprofesionale stabilite într-un stat membru sau de la nivelul UE si reprezentative pentru sectorul sau sectoarele în cauza sau organisme din sectorul agroalimentar care au ca obiectiv si activitate actiunile de informare si de promovare pentru produsele agricole si care au fost însarcinate de statele membre sa îndeplineasca o misiune de serviciu public în acest sector.

Data limita pentru depunerea propunerilor: 12 aprilie 2018.

Bugetul total al cererii: 74.100.000.000€, cofinantare de 80%.

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.