APIA elibereaza adeverinte pentru beneficiarii platilor aferente Masurilor 211, 212 si 214 care doresc sa acceseze credite!

APIA, adeverinte, banci, beneficiari

APIA informeaza ca a mai incheiat, in acest sens, doua noi conventii: cu Banca Transilvania si respectiv cu BRD – Groupe Societe Generale SA. Astfel, pana in prezent, Agentia a incheiat conventii de acest fel cu un numar total de patru banci.

Valoarea creditului poate fi de pana la 80 la suta din valoarea sumei calculate conform Adeverintei eliberate de APIA, suma creditata fiind stabilita de catre fiecare banca in parte.

Informatii suplimentare:
APIA elibereaza, la solicitarea scrisa a fermierului, o adeverinta prin care confirma ca beneficiarul a depus Cererea de plata pentru masurile de dezvoltare rurala, in Campania 2010 si ca, pana la data emiterii Adeverintei, au fost efectuate controalele si verificarile administrative asupra Cererii de plata depuse de Beneficiar conform reglementarilor legale in vigoare.

De asemenea, in adeverinta, se va mentiona suprafata determinata pentru plata la data emiterii, faptul ca beneficiarul nu face, la data emiterii, obiectul excluderilor de la plata si ca indeplineste conditiile generale pentru acordarea sumelor cuvenite, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Sursa: Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.