Se cauta parteneri in cadrul programului Comenius!

partener, Comenius

Proiectul propus se va concentra pe modul in care sunt satisfacute nevoile elevilor migranti sau cu o a doua limba folosita in utilizarea unui limbaj academic adecvat pentru diverse situatii educationale.

Acesta se va baza pe un curriculum inovator realizat de catre Language Development Service in perioada 2003-2006, acela de a dezvolta o pedagogie pentru integrarea predarea limbii academice in curriculumul pentru elevii de 14-16 ani, metoda folosita recent in Marea Britanie (a se vedea www.rbkc.gov.uk/eal14to19 pentru mai multe informatii).

Kensington si Chelsea incearca acum sa extinda aceasta experienta si munca lor la toate etapele de scolarizare, prin adoptarea si adaptarea recent lansatului EU Core Curriculum for Inclusive Academic Language Teaching (pentru detalii: EUCIM IALT vezi www.eucim-te.eu), care promoveaza de asemenea in curriculum o invatarea eficienta a limbajului academic.

Mai multe detalii despre propunerea de proiect pot fi gasite in fisierul anexat.

Exprimarea interesului de a participa la acest proiect trebuie transmisa cat mai repede cu putinta, avand in vedere ca proiectul ar trebui depus pana la data de 28 februarie a.c.

Contact:
Sara Green, Head of Language Development Service ([email protected]).

Documente asociate:
RBKC Comenius Partner Search EOI

Sursa: Uniunea Nationala a Consiliilor Judetene din Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.