Programul 10.000 de euro nerambursabili pentru tineri: 350 de firme nou-infiintate

program, debutanti

Pana pe 28 februarie s-au inregistrat la oficiile Registrului Comertului 1.300 microintreprinderi in cadrul Programului de sprijinire a debutantilor in afaceri, din care 879 sunt rezervari de nume, 73 sunt pe flux (in curs de aprobare) si 348 sunt deja inmatriculate, potrivit Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (AIPPIMM).

Cele mai multe din cele 350 de societati sunt din domeniul intretinerii si reparatiilor auto (28), urmate de cele cu activitati de fabricare a painii, prajiturilor si produselor proaspete de patiserie (23) si restaurante (15). In domeniul lucrarilor de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale au fost inmatriculate 11 societati, iar in comert si consultanta cate noua firme.

Sursa: Banknews

6 thoughts on “Programul 10.000 de euro nerambursabili pentru tineri: 350 de firme nou-infiintate”

 1. tanase robert spune:

  buna ziua ,as dori sa infiintez o societate comerciala cu raspundere limitata pentru prima data avand ca obiect de activitate “azil de batarni” .as dori sa stiu daca aceasta activitate se finanteaza si daca finantarea esre rambursabila sau nu. va multumesc

 2. Nicula Cristian spune:

  Buna ziua, detin o firma infiintata de 6 luni si as vrea sa stiu daca in 2013 vor mai fi programe de finantare nerambursabila pentru firme nou infiintate in vederea dezvoltarii afacerii?

 3. cristi olteanu spune:

  as dori sa infiintez o societate care sa se ocupe cu transporturi se poate finanta???

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua,

   Nu, activitatea simpla de transport nu se finanteaza.

   Numai bine!

 4. Sima Maria spune:

  As dori o finantare nerambursabila pentru firma nou infiintata care se ocupa cu comert.

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua,

   Toate conditiile de eligibilitate pe care trebuie sa le indepliniti, le gasiti descrise pe larg in fisa si ghidul Programului pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri (https://www.finantare.ro/program-programul-pentru-stimularea-infiintarii-si-dezvoltarii-microintreprinderilor-de-catre-intreprinzatorii-tineri.html).

   Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.