Curs “Utilizarea Sistemului Electronic de Achizitii Publice”

Va invitam sa participati in data de 25-27 martie si 15-17 aprilie la centrul de training al hotelului ROZMARIN din Predeal, la cursul intitulat

“Utilizarea Sistemului Electronic de Achizitii Publice”

Cursul de utilizare SEAP se adreseaza tuturor ofertantilor care participa la procedurile de achizitii publice organizate de catre institutiile publice si doresc sa-si asigure succesul in afaceri prin utilizarea eficienta a sistemului.

La finalul cursului, ofertantii vor fi capabili sa:

1. Urmeze procedura de inregistrare in sistem

2. Instaleze si utilizeze aplicatia de criptare a ofertelor de pret

3. Publice produsele/serviciile/lucrarile in catalogul electronic astfel incat acestea sa poata fi vizualizate de catre autoritatile contractante interesate de initierea achizitiei directe

4. Incarce documentele de calificare si propunere tehnica in sistem

5. Depuna oferta de pret si documentele de calificare si propunere tehnica in cadrul unei proceduri desfasurate prin mijloace electronice

6. Participe la licitatiile electronice organizate de catre autoritatea contractanta

Tariful de participare pentru Cursul de Utilizare SEAP organizat in Predeal este de 1.100 ron (TVA inclus) si cuprinde: taxa curs, taxa cazare si masa (2 nopti de cazare in camera dubla si pensiune completa: mic dejun, pranz si cina, precum si taxe hoteliere / taxa salvamont). Transportul nu este inclus.

De asemenea, se vor sustine si sesiuni intensive in urmatoarele perioade:

* 30 martie – Constanta

* 12 aprilie – Bucuresti

Tariful de participare pentru Cursul de Utilizare SEAP organizat in Bucuresti si Constanta este de 570 ron (TVA inclus) si cuprinde taxa curs, coffee break, servicii catering. Cazarea si transportul nu sunt incluse.

Avand convingerea ca acest eveniment constituie o sansa de noi oportunitati de afaceri pentru firma dumneavoastra, asteptam cu interes inscrierea dumneavoastra la curs!

Pentru alte detalii, informatii sau inscrieri, va rugam sa accesati site-ul: www.proof-consulting.ro sau ne puteti contacta la:

Mobil: 0721.821.322

Fax: 0378.102.760

E-mail: [email protected]

Sursa: Proof Development Consulting

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.