Primaria Iasi scoate la bataie contracte de 200 milioane lei

licitatii

In perioada urmatoare urmeaza sa fie anuntate procedurile privind construirea pasajului Octav Bancila si a Centrului Tehnologic Regional.

“Documentatiile sint gata si au fost introduse in Sistemul Electronic de Achizitii Publice. Asteptam ca anunturile sa fie validate si sa fie publicate”, a declarat Cosmin Coman, seful Directiei Dezvoltare si Proiecte Europene.

Proiectul care vizeaza construirea pasajului de peste calea ferata are prevazute si investitii in modernizarea a noua strazi din zona. Investitiile totale sint estimate la 87,8 milioane lei. In cazul Centrului Tehnologic Regional, contractul de finantare a fost semnat pentru o suma de 18,2 milioane lei. Ambele proiecte sint finantate prin Programul Operational Regional, axa I, si beneficiaza de fonduri europene nerambursabile.

Urmatorul proiect care va ajunge la faza de licitatie pentru executarea lucrarilor este cel care presupune construirea unui pasaj subteran la Fundatie, proiect estimat la peste 90 milioane lei.

“La ultima sedinta a Comitetului de Monitorizare si Control, Iasul a iesit cel mai bine dintre toti polii de crestere. La noi au fost cele mai putine discutii”, a precizat Coman.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.