Consiliul Local Targoviste va contracta un imprumut de 46 de milioane de lei

imprumut

‘Acesta este cel mai important proiect pe care municipiul Targoviste il are in ceea ce priveste dezvoltarea infrastructurii de sport, turism si agrement din istorie. Este un proiect de o dimensiune foarte mare pentru care executivul primariei a facut eforturi extraordinar de mari in a reusi sa depaseasca toate fazele preliminare, culminand cu semnarea oficiala a contractului de finantare care a avut loc acum doua saptamani in prezenta ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea. Este un proiect vital pentru ca municipiul Targoviste sa se poata dezvolta si in viitor’, a declarat primarul municipiului Targoviste, Gabriel Boriga.

Creditul va avea o durata de 13 ani, cu o perioada de gratie de trei ani. Valoarea totala a proiectului ce vizeaza Complexul turistic de natatie din Targoviste este de peste 88 de milioane de lei, iar durata de implementare a proiectului este de 32 de luni.

Acesta este primul complex turistic de natatie din regiunea Sud Muntenia finantat prin Regio. Complexul turistic de natatie din Targoviste va cuprinde un strand, un bazin olimpic acoperit, un teren de baschet, doua de mini-fotbal, trei terenuri de tenis si doua locuri de joaca pentru copii.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.