Primul drum judetean, finalizat cu fonduri nerambursabile

drum judetean

Drum si pod european la Vitomiresti

A fost finalizat primul proiect judetean finantat cu fonduri europene in cadrul Programului Operational Regional 2007 – 2013, principalul obiectiv fiind acela de a imbunatatii infrastructura rutiera in zona de granita dintre judetele Olt si Valcea.

Proiectul “Reabilitare si modernizare drum judetean DJ 648, limita judet Valcea – Vitomiresti” a fost demarat in 2009 si are o valoare totala de 6 milioane de lei, din care 4,3 milioane lei nerambursabili.

Consiliul Judetean Olt mai are in derulare inca trei proiecte cu finantare POR: “Reabilitare si modernizare DJ 604, km 36+717 – 74+749, judetul Olt” – realizat in proportie de 90%, “Reabilitare si modernizare DJ 643A, Bals-limita judet Dolj” – a demarat in urma cu o luna de zile si “Reabilitarea si modernizare DJ 677, Piatra Olt – Carlogani” – proiect al carui contract abia a fost semnat.

“Tot ce ne-am propus din fonduri europene am reusit si speranta mea pentru reabilitarea drumurilor comunale si judetene raman fondurile europene”, declara presedintele CJ Olt, Paul Stanescu.

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.