Sibiu: Consiliul Judetean acceseaza fonduri Phare

Consiliul Judetean a pregatit cateva proiecte in valoare de 3.394.485 euro care ar putea fi finantate din fonduri Phare.

Consiliul Judetean, prin Serviciul Dezvoltare Regionala si Integrare Europeana, a pregatit cateva proiecte care ar putea fi finantate din fonduri Phare. Valoarea totala a celor 19 proiecte este de 3.394.485 euro din care, in cazul acceptarii proiectelor, Consiliul Judetean va suporta in numerar 124.800 de euro, aportul administratiei judetene realizandu-se si prin participarea aparatului propriu la derularea proiectelor.

Astfel, 13 proiecte vizeaza Fondul de modernizare pentru dezvoltarea administratiei la nivel local care urmeaza a fi implementat in cadrul Programelor PHARE 2005-2006. Consiliul Judetean depune aceste 13 proiecte in calitate de solicitant sau in calitate de partener.

Tot ca partener, Consiliul Judetean participa la 7 proiecte ce vizeaza dotarea si eficientizarea Serviciilor de Voluntariat pentru Situatii de Urgenta din localitatile Copsa Mica, Ocna Sibiului, Dumbraveni, Saliste, Laslea, seica Mare, Arpasu de Jos, participare care nu presupune cofinantare din partea consiliului.

Consiliul Judetean Sibiu participa, ca partener, la trei proiecte pe mediu in cadrul programului Phare 2005 Coeziune Economica si Sociala – Schema de investitii pentru sprijinirea initiativelor sectorului public in sectoare prioritare de mediu.

Pentru imbunatatirea situatiei romilor, Consiliul Judetean participa in calitate de partener la 3 proiecte in cadrul Programului PHARE RO 2005.

Sursa: Tribuna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.