ROMCOM acorda scrisori de confort pentru programul SAPARD

Organizatia de microfinantare ROMCOM din Oradea a semnat un protocol de colaborare cu Agentia SAPARD care ii permite sa acorde scrisori de confort pentru solicitantii de finantare prin programul SAPARD. Astfel, la cererea solicitantilor, ROMCOM va analiza oportunitatea acordarii unui credit si va decide asupra emiterii unei scrisori de confort cu o valabilitate de minimum 120 de zile, care sa reprezinte angajamentul ferm al acesteia de acordare a creditului in situatia in care beneficiarul va prezenta contractul de finantare incheiat cu Agentia SAPARD.

Scrisoarea de confort va fi acceptata de catre Agentia SAPARD ca document justificativ care atesta partial sau integral capacitatea de cofinantare a proiectului de catre solicitant. Cofinantarea ROMCOM poate ajunge pana la 40.000 euro, si se adreseaza in primul rand solicitantilor de finantare SAPARD in cadrul masurilor 3.1 si 3.4.

ROMCOM este o organizatie romano-elvetiana fondata in 1992, si este specializata in sprijinirea intreprinzatorilor romani din Transilvania prin solutii de finantare, instruire si consultanta. ROMCOM este prima organizatie de micro-finantare din Romania care semneaza un astfel de protocol cu Agentia SAPARD pentru a facilita accesul micilor intreprinzatori din zonele rurale la finantarile nerambursabile disponibile prin programul SAPARD.

Sursa: , Sursa: Fundatia Romcom, 31 mai 2005

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.