O jumatate de milion de lei pentru proiectul de refacere a picturii de la Golia

manastirea Golia

Consiliul Judetean va demara primele licitatii in acest sens la finalul lunii in curs. Astfel, pe 29 aprilie CJ va organiza o licitatie pentru achizitia serviciilor de proiectare. Valoarea estimata a licitatiei este de 444.170 de lei, fara TVA.

“Contractul presupune elaborarea documentatiilor tehnico-economice, verificarea tehnica a proiectului in toate fazele de proiectare, consultanta si asistenta pentru intocmirea cererii de finantare si elaborarea documentatiei solicitate prin Ghidul de finantare prin Programul Operational Regional 2007 -2012, Axa Prioritara 1, precum si asistenta tehnica din partea proiectantului pe toata perioada de executie a lucrarilor. Criteriul de atribuire a licitatiei este pretul cel mai scazut”, a declarat Sebastian Tataru, purtatorul de cuvint al CJ.

In cadrul proiectului “Golia II”, Primaria, care este partener, a inclus amenajarea strazilor George Enescu si Golia si a stradelei Armeana, amenajarea toaletelor publice din Tirgu Cucului, realizarea de iluminat arhitectural al strazilor adiacente zonei manastirii, amenajarea, reamenajarea spatiilor verzi si dotarea cu mobilier urban a zonei.

Valoarea proiectului Primariei este de 3.263.331 de lei. CJ doreste refacerea picturii murale interioare a manastirii si restaurarea iconostasului si a amvonului, valoarea totala a proiectului fiind de 14.762.400 de lei. Durata de realizare este de 24 de luni.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.