Iasi: Centrul pentru Dezvoltare Rurala se muta in Copou

CRPDRP Iasi

Activitatea institutiei se va desfasura incepind de luni, 9 mai, intr-o cladire din Copou, de pe strada Dumbrava Rosie, numerele 3-5, unde isi desfasoara activitatea din luna martie si Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) Iasi.

“Pentru a nu impiedica buna desfasurare a activitatii noatre si pentru ca beneficiarii sa nu fie nevoiti sa astepte pentru depunerea proiectelor, am decis ca mutarea sa se faca la sfirsitul saptaminii. Vom duce o parte din lucruri joi si vineri, pentru ca simbata sa ne mutam efectiv cu totul”, a precizat Liviu Bulgaru, directorul CRPDRP Iasi.

Desi sediul a fost ridicat initial pentru Directia Agricola, datorita numarului mic de angajati pe care institutia ii mai are in prezent, Ministerul Agriculturii a decis ca spatiul sa fie ocupat de catre APIA Iasi si CRPDRP Iasi.

Cladirea are o suprafata utila de 1.787,6 metri patrati, din care 926,1 metri patrati reprezinta suprafata celor 33 de birouri. Sediul este compus din parter plus trei etaje, are 12 birouri la parter, cite sase la etajele unu si doi si inca noua birouri la ultimul etaj.

Sediul este prevazut cu 20 de locuri de parcare, iar intreaga investitie s-a ridicat la 9,61 milioane de lei. Cladirea unde activeaza in prezent Directia Agricola urmeaza sa fie renovata si modernizata.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.