Oficiul pentru IMM nu mai are sef

Sotul senatoarei Mihaela Popa nu mai este director la Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (OTIMMC).

Popa a detinut postul ca interimar, iar contractul nu i-a mai fost innoit de Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri (MECMA).

“Domnul Emil Popa nu mai este in institutie de aproximativ o saptamina si ceva, cind a venit si documentul oficial de la Bucuresti. Pina la desemnarea altui director, interimatul institutiei il voi tine eu”, a precizat Laura Mihaela Craiciu, consilier implementare programe in cadrul OTIMMC.

Nici Emil Popa si nici senatoarea Mihaela Popa nu au putut fi contactati pana la inchiderea editiei pentru formularea unui punct de vedere. Emil Popa avea telefonul inchis, iar senatoarea nu a raspuns apelurilor.

Emil Popa a fost numit la conducerea institutiei OTIMMC in luna aprilie 2010, preluind postul de la Bogdan Balaniscu, pe atunci presedinte al organizatiei municipale a Tineretului Social Democrat (PSD). La rindul sau, acesta a preluat functia de la Anghel Ficu, consilier local din partea PNL.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.