Patru noi contracte finantate prin Programul Operational Regional in domeniul infrastructurii educationale

contracte finantate

Proiectul cu titlul: “Reabilitarea,modernizarea si eficientizarea energetica a colegiului national Mihai Viteazul, Turda” este implementat de Unitatea Administrativ Teritoriala (UAT) Municipiul Turda are valoarea totala de 9.496.545,08 lei, iar valoarea asistentei nerambursabile este de 7.189.741,58 lei.

UAT Municipiul Baia-Mare este beneficiarul contractului cu titlul “Reabilitare-modernizare-extindere corp multifunctional Colegiul National “Gh. Sincai” Baia Mare“.

Valoarea totala a acestui contract este de 6.241.228,92 lei, iar valoarea asistentei nerambursabile este de 4.166.476,37 lei.

Doua dintre institutiile de invatamant care vor fi reabilitate prin POR se afla in judetul Salaj, mai precis in localitatile Horoatu Crasnei si Stirciu.

Astfel, “Imbunatatirea infrastructurii educationale” Scoala gimnaziala Stirciu, jud.Salaj – Extinderea cladirii scolii cu o sala de sport, lucrari de reabilitare termica, instalatii de incalzire centrala, lucrari de reparatii interioare, etajare partiala” este titlul proiectului implementat de UAT Horoatu Crasnei din judetul Salaj.

Valoarea totala a acestui proiect este de 5.960.669,83 lei, iar valoarea asistentei nerambursabile este de 4.507.103,67 lei.

Tot UAT Horoatu Crasnei din judetul Salaj implementeaza si proiectul cu titlul “Imbunatatirea infrastructurii educationale “Scoala gimnaziala Horoatu Crasnei, com. Horoatu Crasnei, jud.Salaj – Extinderea cladirii scolii cu o sala de sport, lucrari de reabilitare termica, instalatii de incalzire centrala, lucrari de reparatii interioare” a carui valoare totala este de 5.077.636,5 lei, iar valoarea asistentei nerambursabile este de 3.809.965,07 lei.

Puteti urmari evolutia acestor proiecte pe harta proiectelor REGIO in implementare in Transilvania de Nord.

Sursa: ADR Nord-Vest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.