Termenul limita pentru depunerea cererilor de sprijin pe suprafata pentru anul in curs este 16 mai 2011

cereri de sprijin pe suprafata

Pentru cererile depuse dupa aceasta data se aplica, la suma totala de plata, o penalizare de 1% pentru fiecare zi lucratoare intarziere. Dupa data de 10 iunie a.c., cererea de sprijin nu mai este admisa la calcul.

Mentionam ca, in perioada 1 martie – 10 mai 2011, au fost depuse, in cadrul Campaniei de primire a cererilor de sprijin pe suprafata SAPS 2011, un numar de 927.128 cereri de plata, pentru o suprafata de 6,3 milioane hectare.

Din totalul cererilor 98,5% au fost depuse utilizand aplicatia electronica IPA Online, pentru 99% din suprafata solicitata la plata sprijinului financiar pe suprafata.

In judetul Iasi au fost depuse 29.967 cereri de plata pentru o suprafata de 169.668,88 ha. Dintre acestea, 29.961 cereri de plata au fost depuse utilizand aplicatia electronica IPA Online.

Sprijinul financiar pe suprafata este finantat din Fondul European de Garantare Agricola (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR) si de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR).

Sursa: Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.