ADR Sud Muntenia semneaza o noua serie de contracte Regio pentru dezvoltarea microintreprinderilor

ADR Sud Muntenia

Beneficiarii celor trei contracte au solicitat finantare din Regio, Axa prioritara 4 “Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local”, Domeniul major de interventie 4.3 “Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor”. Toate investitiile, ce se vor realiza cu asistenta nerambursabila Regio, se vor implementa la nivelul municipiului Pitesti.

Primul proiect semnat apartine SC J.B.E. Management Consultancy and Invest SRL, care primeste finantare pentru “Extinderea activitatii SC J.B.E. Management Consultancy and Invest SRL“, investitie ce se va derula pe o perioada de sase luni. Valoarea totala a contractului este de 1.128.665,39 lei, din care valoarea totala eligibila reprezinta 891.781,76 lei.

Obiectivul specific al proiectului consta in diversificarea serviciilor si cresterea calitatii muncii, prin implementarea noilor tehnologii IT si software. De asemenea, in cadrul proiectului se vor crea sase noi locuri de munca permanente, cu norma intreaga.

Cel de-al doilea proiect semnat la nivelul municipiului Pitesti, al carui beneficiar este SC AS. F Trandafirescu SRL, vizeaza “Armonizarea cu standardele Uniunii Europene a serviciilor de radiologie dentara prin cresterea competitivitatii, introducerea de servicii noi si retehnologizare“.

Valoarea totala a cererii de finantare este de 298.096 de lei, din care valoarea totala eligibila este de 240.400 de lei (fonduri nerambursabile FEDR).

Durata de derulare a proiectului este de trei luni, interval de timp in care se vor achizitiona trei echipamente noi pentru radiologia dentara si se va crea un loc de munca permanent, cu norma intreaga, din cadrul fortei de munca din Pitesti. Mentionam ca aceasta firma este pentru a doua oara beneficiara unui proiect ce se implementeaza cu fonduri Regio.

Cel din urma contract ce a fost parafat in aceasta saptamana se numeste “Adaptarea serviciilor turistice la tendintele pietei actuale – SC GROUP G4 Promotion SRL“.

Beneficiarul contractului este SC GROUP G4 Promotion SRL din Pitesti. Valoarea totala a investitiei este de 149.773,91 lei, din care valoarea totala eligibila este de 116.492,67 lei (fonduri FEDR). Perioada de implementare a proiectului este de noua luni.

Obiectivele investitiei vizeaza imbunatatirea serviciilor de asistenta si productie turistica, prin achizitionarea unor echipamente IT, software, licente si tehnologii noi, moderne, adecvate prestarii de servicii ale agentiei ACTIV TOURS&TRAVELS. De asemenea, in cadrul proiectului se vor crea si dezvolta trei noi pagini web specializate, cu sistem e-payment integrat.

Sursa: ADR Sud Muntenia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.