AM POST a lansat spre consultare publica Ghidul Solicitantului pentru DMI 3.1 – Promovarea transportului intermodal

POS T, ghid

Ghidul Solicitantului pentru Domeniul major de interventie 3.1 (varianta consultativa)

Ghidul Solicitantului pentru Domeniul major de interventie 3.1 – Promovarea transportului intermodal cuprinde indrumari cu privire la intocmirea cererilor de finantare aferente proiectelor de pregatire, constructie, modernizare sau dezvoltare a infrastructurii de transport intermodal, finantate in cadrul POST, Axa Prioritara 3, DMI 3.1. – Promovarea transportului intermodal.

Cererea de proiecte se deschide pentru toata suma din POST aferenta D.M.I. 3.1. si anume 18.019.383 Euro, avand ca sursa de finantare Fondul European pentru Dezvoltare Regionala 12.814.778 Euro si fonduri publice nationale 5.204.605 Euro.

Ghidul se adreseaza potentialului solicitant de finantare nerambursabila, respectiv administratorul national de infrastructura inter-modala – Compania Nationala de Cai Ferate “CFR” S.A. – CNCF “CFR” S.A. O conditionalitate pentru ca proiectul sa devina eligibil o constituie existenta unui contract de asociere in participatiune intre administratorul national de infrastructura inter-modala – Compania Nationala de Cai Ferate “CFR” S.A. – CNCF “CFR” S.A. si autoritatile administratiei publice locale (vezi detalii sectiunea III.1. Eligibilitatea solicitantului).

Ghidul Solicitantului pentru Domeniul major de interventie 3.1 – Promovarea transportului intermodal nu are valoare de act normativ si nu exonereaza solicitantii de respectarea legislatiei in vigoare la nivel national si european. In caz de contradictie intre prevederile prezentului Ghid al solicitantului si prevederile legislatiei in vigoare, acestea din urma prevaleaza.

Toate conditiile de eligibilitate aferente beneficiarilor si proiectelor in cadrul cererilor de finantare sunt evidentiate la capitolul III din Ghidul Solicitantului.

Documentul poate fi consultat pana la data de 17 iunie 2011. Opiniile pot fi transmise la adresa de e-mail [email protected].

Sursa: AM POS T

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.