Continua licitatiile pentru construirea de crese/gradinite

licitatie

Valoarea estimata maxima pentru proiectarea si executia lucrarilor pentru judetele Dolj si Gorj este de 29.646.360 lei fara TVA.

Valoarea estimata maxima pentru proiectarea si executia lucrarilor pentru judetele Teleorman si Dambovita este de 20.595.801 lei fara TVA.

Valoarea estimata maxima pentru proiectarea si executia lucrarilor pentru judetele Salaj si Satu Mare este de 23.656.862 lei fara TVA.

Valoarea estimata maxima pentru proiectarea si executia lucrarilor pentru judetele Mehedinti si Caras Severin este de 19.817.163 lei fara TVA.

Valoarea estimata include costurile de proiectare si executie, precum si pe cele de finantare.

Obiectivele de investitii au fost stabilite in functie de propunerile inaintate de autoritatile publice locale si in urma analizei Comisiei Tehnico-Economice a ministerului, in baza criteriilor de prioritizare prevazute de legislatia in vigoare.

Proiectele-tip utilizate pentru aceste obiective de investitii sunt de trei categorii, respectiv pentru crese/gradinite cu una, doua sau trei grupe de copii si sunt puse la dispozitie de MDRT.

Autoritatile publice locale beneficiare ale investitiilor sunt cele care identifica terenul pe care vor fi amplasate constructiile. De asemenea, tot ele vor realiza, la finalizarea investitiei, dotarile tehnico-edilitare.

Operatorii economici interesati pot consulta in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (www.e-licitatie.ro) anuntul de participare, fisa de date a achizitiei si caietul de sarcini.

Sursa: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.