Anunt pentru beneficiarii POS CCE

beneficiari POS CCE

Incepand cu aceeasi data intra in vigoare Ordonanta de Urgenta nr. 66/2011 privind prevenirea, constatarea si sanctionarea neregulilor aparute in obtinerea si utilizarea fondurilor europene si/sau a fondurilor publice nationale aferente acestora, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 461/30.06.2011.

Orice referire in actele normative existente, contracte de finantare, ghiduri, etc. la prevederile OG 79/2003 si orice trimitere la actul normativ mentionat se vor considera ca referire/trimitere la prevederile OUG nr. 66/2011 si/sau la sectiunile corespunzatoare din acest act normativ.

Corectiile financiare aplicabile contractelor finantate din POS CCE, in caz de nerespectare a reglementarilor privind achizitiile, atat pentru beneficiarii publici cat si pentru cei privati (inclusiv achizitiile reglementate prin instructiuni anexe la contractele de finantare), se vor face in conformitate cu prevederile acestui act normativ, respectand cotele procentuale stabilite in anexa acestuia.

Sursa: Autoritatea de Management pentru POS CCE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.