S-a anuntat lista castigatorilor Programului de Promovare a Talentelor “Pot ajuta?”

Lista celor 138 de candidaturi castigatoare a fost publicata – pe site-urile www.pentrucomunitate.ro si www.molromania.ro.

Valoarea totala a sponsorizarilor este de peste 310 000 RON.

Ajuns la cea de a sasea editie, Programul de Promovare a Talentelor “Pot ajuta?” este destinat copiilor si tinerilor talentati care au obtinut deja premii nationale si internationale la competitii sportive sau artistice si au nevoie de sprijin financiar pentru a progresa.

Ei vor fi sustinuti in dorinta lor de a se deplasa la competitii, stagii de pregatire sau de a achizitiona echipamentele, instrumentele necesare pregatirii lor. La acest program in mod obisnuit pot participa copii si tineri cu varste intre 8 si 18 ani.

In acest an insa organizatorul i-a invitat si pe acei tineri care au fost castigatorii ultimelor doua editii si au implinit varsta de 18 ani sa depuna un nou dosar de solicitare.

Astfel s-au inregistrat 324 de solicitari din 36 judete ale Romaniei. Acestea au fost evaluate de doua jurii de specialitate, juriul de sport fiind condus de Violeta Beclea-Szekely, vicecampioana olimpica la atletism, director al departamentului de marketing si comunicare din cadrul Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, iar cel de arte de violonistul Albert Márkos, concert maestrul Filarmonicii Transilvania.

“Suma oferita tinerelor talente a crescut cu 30 de procente in acest an fata de editia precedenta. Consideram insa ca sprijinul acordat acestei categorii constituie o investitie in viitor” – a declarat Kinga Ágnes DARADICS, director executiv MOL Romania.

“Este o satisfactie extraordinara sa-i vezi pe copii ca depun dosare din ce in ce mai voluminoase, cu diplome din ce in ce mai valoroase. Vazand progresul lor am ajuns la concluzia sa ramanem alaturi de cei mai talentati dintre ei si in pragul maturitatii. Din acest motiv am extins programul si pentru categoria de varsta de 19-20 ani” – a declarat Árpád GAZDA, presedintele Fundatiei pentru Comunitate.

Detalii suplimentare la:
GAZDA Árpád
tel: 0755 045699

Sursa: Fundatia pentru Comunitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.