Se amana sesiunea pentru depunerea proiectelor aferente Masurii 141 si Masurii 313

PNDR, amanare

Astfel, in urma deciziei Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si a Autoritatii de Management pentru Programul National de Dezvoltare Rurala (AM-PNDR), conform Notei 61475 / 20.07.2011, cea de-a doua sesiune pentru depunerea proiectelor aferente Masurii 141 se amana pentru inceputul anului 2012.

De asemenea, conducerea M.A.D.R. a luat decizia amanarii sesiunii de depunere proiecte pentru Masura 313 “Incurajarea activitatilor turistice”, programata initial pentru perioada 1-30 septembrie 2011.

Amanarea sesiunii de depunere a proiectelor este motivata de propunerile de modificare ale PNDR care urmeaza sa fie inaintate oficial Comisiei Europene de catre DGDR – AM PNDR.

Propunerile de modificare ale fisei masurii 313 din cadrul PNDR vin in sprijinul potentialilor beneficiari, prin imbunatatirea conditiilor de accesare a masurii contribuind, totodata, la cresterea absorbtiei fondurilor europene.

Perioada exacta in care va avea loc urmatoarea sesiune de depunere a proiectelor va fi stabilita ulterior si va fi data publicitatii in timp util.

Sursa: Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.