Noi proiecte finantate prin Programul Operational Regional

ADR Nord-Vest

Proiectul cu titlul “Imbunatatirea transportului public urban prin extinderea retelei de troleibuz si a infrastructurii aferente in Baia Mare – cartierul Vasile Alecsandri” este implementat de UAT Municipiul Baia Mare. Valoarea totala a acestui proiect este de 17.907.508,25 lei, iar valoarea asistentei nerambursabile este de 11.936.012,90 lei. Acest proiect este finantat in cadrul Axei prioritare 1- Dezvoltare Urbana, Poli de Dezvoltare Urbana.

Achizitii utilaje de constructii pentru executia canalizari si aductiuni de apa” este titlul proiectului care va fi implementat in Zalau, judetul Salaj de SC Bed Auto SRL. Valoarea totala a cestui proiect este de 1.448.568,00 lei, iar valoare asistentei nerambursabile este de 858.000,00 lei. Proiectul este finantat in cadrul Axei prioritare 4 – Mediul de afaceri, DMI 4.3 – Microintreprinderi.

Clinica de oftalmologie pediatrica” este titlul proiectului implementat SC Clinica Maria SRL, in Cluj-Napoca. Valoarea totala a acestui proiect este de 1.211.266,90 lei, iar valoarea asistentei nerambursabile este de 858.000,00 lei. Si acest proiect este finantat in cadrul Axei prioritare 4 – Mediul de afaceri, DMI 4.3 – Microintreprinderi.

Evolutia acestor proiecte poate fi urmarita aici.

Sursa: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Vest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.