Fonduri europene pentru adultii cu handicap din Dambovita

fonduri europene, centru social

Valoarea totala a proiectului este de 3.546.753,47 lei si urmeaza sa fie implementat in termen de 33 de luni. Banii sunt oferiti prin Regio – Programul Operational Regional 2007 – 2013, Axa prioritara 3 “Imbunatatirea infrastructurii sociale”, Domeniul major de interventie 3.2 “Reabilitarea/modernizarea/dezvoltarea si echiparea infrastructurii serviciilor sociale”.

Proiectul propriu-zis, a carui durata de implementare este de 33 de luni, vizeaza infiintarea unui nou centru social pentru adultii cu handicap in municipiul Targoviste.

Acesta va cuprinde, pe langa serviciile oferite in prezent, doua noi tipuri de servicii sociale specializate destinate persoanelor adulte cu handicap din judetul Dambovita: Centrul de consiliere si sprijin pentru integrare sociala a persoanelor cu boli psihice si Serviciul de recuperare si reabilitare neuromotorie pentru persoane cu handicap. Fondurile Regio vor finanta lucrari de modernizare si reabilitare pentru trei cladiri si echiparea acestora cu facilitatilor specifice unei astfel de destinat.

Sursa: ADR Sud Muntenia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.