Peste 1 milion de lei din fonduri europene pentru eficientizarea serviciilor Prefecturii Prahova

prefectura, fonduri europene

Proiectul denumit “Proceduri simplificate – eficienta crescuta la nivelul Institutiei Prefectului Judetului Prahova” a fost cofinantat din Fondul Social European (FSE) prin Programul pentru Dezvoltarea Capacitatii Administrative.

Desfasurea proiectului a durat 21 luni, iar aplicarea sa a presupus implementarea unui sistem coerent si transparent de management electronic al documentelor la nivelul Prefecturii Prahova in vederea simplificarii procedurilor administrative si a reducerii duratei de livrare a serviciilor publice.

In cadrul acestui proiect au fost achizitionate doua servere cu sistemul de operare aferent, cinci rack-uri complet echipate, doua licente antivirus pentru servere, trei scannere multifunctionale, doua imprimante pentru coduri de bare si un portal web dezvoltat, iar 70 de angajati ai acestei institutii au fost instruiti pentru utilizarea sistemului de management al documentelor.

Valoarea totala eligibila, fara TVA, a acestui proiect este de 1.190.000 lei, dintre care 1.011.500 lei reprezinta asistenta nerambursabila din FSE, iar 178.500 lei este cofinantarea eligibila a beneficiarului.

Sursa: Portalul national de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.