Solutii in managementul proiectelor pentru a-ti controla afacerea cat mai bine

solutii, afaceri

Orice afacere are nevoie de cateva solutii manageriale pentru a se mentine pe linia de plutire. Exista diferite tipuri de astfel de solutii pentru fiecare domeniu in parte. Accesul la informatii privind proiectul si resursele este crucial atunci cand iei decizii pentru afacerea ta.

Ca sa iei cele mai bune decizii care sa-ti ajute firma trebuie sa alegi solutia manageriala care ti se potriveste cel mai bine.

Managementul resurselor – daca ai o activitate orientata catre resurse, aceasta e solutia pe care ar trebui sa insisti. In cele mai multe cazuri solutia este puternic legata de programe software care sa te ajute in administrarea lor.
Portofoliul de proiecte – acest tip de solutie este cel mai folosit in orice domeniu. Orice companie are multe proiecte care au nevoie sa fie administrate. De asemenea, acopera si software-ul care ar administra resursele.
Inregistrarea rezultatelor – se aplica cel mai bine companiilor care dezvolta software.
Managementul task-urilor – multe firme mici si mijlocii aleg aceasta solutie; software-ul pentru task management este folosit mai mult pentru ca este accesibil si usor de utilizat.

Ti se pare interesant? Citeste continuarea articolului pe Managementul-proiectelor.ro.

Sursa: Revista Romana de Managementul Proiectelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.