Termenele de utilizare a voucherelor din programul Rabla vor fi prelungite

rabla, Laszlo Borbely

Prelungirea acestora este realizata la cererea proprietarilor de vouchere si este valabila atat pentru programul masini cat si pentru cel de tractoare.

“Pana acum asa era: tichetele se eliberau de catre colectori pana la data de 21 noiembrie inclusiv, trebuia sa se utilizeze de catre proprietari pana la data de 23 noiembrie, deci sa se depuna la producator, si ultima cerere de decontare se depunea de catre producator pana la 25 noiembrie, urmand ca decontul sa se faca in 12 decembrie. In urma solicitarilor din partea proprietarilor de vouchere, am decis modificarea termenelor, in felul urmator: in continuare tichetele valorice se elibereaza de catre colectori pina la data de 21 noiembrie, utilizarea tichetelor se va face pana la data de 12 decembrie si ultima cerere de decontare din cadrul programului se poate depune pana la data de 15 decembrie, iar decontarea se va efectua pana la data de 23 decembrie“, a declarat Borbely.

Ministrul a afirmat ca programul va fi reinceput anul viitor, in februarie, dupa ce ministerul va anunta public care producatori auto vor participa in program.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.