Program de finantare cu capital de risc pentru companiile din domeniul tehnologiilor avansate

finantare, capital de ris

Programul este un angajament pe termen lung pentru finantarea tehnologiilor avansate in zona de operare a BERD – incluzand si zona de sud si est Mediteraniana – unde Banca pune la dispozitie un fond cu un capital de pana la 100 milioane euro, o echipa dedicata, un comitet consultativ, incluzand si experti externi si procesul de aprobare.

In ciuda faptului ca regiunea in care opereaza Banca este una cu o populatie educata si multe inovatii tehnologice, investitiile de capital de risc sunt insuficiente. Chiar tari cu industrii tehnologice promitatoare, ca Rusia si Turcia, nu au acces la suficiente finantari cu capital de risc.

BERD va colabora cu investitori de capital de risc experimentati pentru a identifica antreprenori de calitate si echipe manageriale cu idei inovatoare, si va sprijinii aceste companii in etapa in care acestea trec de la stadiul de dezvoltare a produsului la cel de comercializare sau de la un stadiu de venituri initiale la o oportunitate majora pe piata internationala.

Programul isi propune sa sprijine companiile care au deja venituri si/sau parteneriate strategice si care pot demonstra un puternic potential de crestere.

Sursa: Banknews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.