Alte fonduri europene nerambursabile pentru Slatina

finantare, POR

Proiectul Reabilitare spatii verzi, alei de acces rutier si pietonal si mobilier urban adiacent strazilor Sergent Major Dorobantu Constantin, Basarabilor, Centura Basarabilor si Arcului urmareste realizarea infrastructurii a 15 strazi si alei de acces din cartierul Sg. Major C-tin Dorobantu si sistematizarea verticala a zonei aferente strazii, prin realizarea de trotuare si spatii de parcare, asigurarea accesului la proprietati, precum si a sigurantei circulatiei.

Valoarea totala a proiectului, care se va derula pe durata a 10 luni, este de 14.297.783,46 de lei, din care 10.856.363,89 de lei finantare nerambursabila.

Proiectul Reabilitare spatii verzi, alei de acces rutier si pietonal, mobilier urban zona strazii Cornisei-Spital are ca obiective realizarea infrastructurii stradale, realizarea suprastructurii stradale si sistematizarea verticala a zonei aferente strazii, prin realizarea de trotuare si spatii de parcare, dar si asigurarea accesului la proprietati.

Valoarea totala a proiectului, care se va derula pe durata a 10 luni, este de 3.481.242,97 de lei, din care 2.575.852,33 de lei finantare nerambursabila.

Proiectul Reabilitare spatii verzi, alei de acces rutier si pietonal, mobilier urban adiacent Str. Unirii, Libertatii, Crisan (sistematizare pe verticala cartier Unirii, str. Libertatii, str. Crisan) prevede realizarea infrastructurii stradale, realizarea suprastructurii stradale, sistematizarea verticala a zonei aferente strazilor mentionate, prin realizarea de trotuare si spatii de parcare, dar si asigurarea accesului la proprietati, reabilitarea si/sau modernizarea carosabilului, reabilitarea si/sau modernizarea trotuarelor, reabilitarea spatiilor verzi.

Valoarea totala a proiectului, care se va derula pe durata a 8 luni, este de 5.767.373,99 de lei, din care 4.244.003,63 de lei finantare nerambursabila.

Obiectivele specifice ale PIDU Slatina urmaresc dezvoltarea zonei de interventie urbana, prin reabilitarea infrastructurii publice de transport si utilitati, sporirea atractivitatii economice pentru antrenarea de noi investitii, imbunatatirea ofertei culturale prin reabilitarea cladirilor de patrimoniu si cresterea securitatii locuitorilor.

Sursa: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.