Innovact Campus Awards 2012: o rampa de lansare pentru tinerii inovatori europeni

Innovact Campus

Aceasta competitie europeana anuala, ajunsa la a 10-a editie, se deruleaza in cadrul Forumului european al start-up-ului inovant – Innovact organizat de Camera de Comert si Industrie Reims-Epernay si beneficiaza de sustinerea Comisiei Europene. In ultimii ani, trei studenti romani au ajuns in Franta, in finala concursului.

Concursul Innovact Campus Awards 2012 este deschis tuturor studentilor si tinerilor cercetatori europeni, in cadrul studiilor sau in afara acestora. Proiectele inovante propuse pot fi in etapa de conceptie, in curs de realizare sau deja lansate. Juriul, constituit din manageri, jurnalisti, cercetatori veniti din toata Europa, va premia candidatii care demonstreaza, prin proiectul lor, ca au imaginatie si spirit novator, indiferent de produsul sau domeniul de activitate propus.

Ca in fiecare an, finalistii sunt invitati sa participe gratuit la cea de a 16-a editie a Forumului european al start-up-ului inovant – Innovact, care va avea loc pe 27 si 28 martie 2012 in Franta, la Reims. In ultimii ani, trei studenti romani, doi din Brasov si unul din Iasi, au fost selectionati pentru aceasta finala. O ocazie unica pentru a-si face cunoscut proiectul a peste 1500 participanti din 20 de tari si de a-si impartasi experienta cu peste 100 alti tineri antreprenori din Europa.

In timpul forumului, membrii juriului vor merge sa ii intalneasca pe finalisti la standurile lor, pentru a alege astfel 3 proiecte, cele mai promitatoare si mai inovante. Criteriile lor sunt mai ales curajul, profesionalismul, creativitatea si viabilitatea proiectelor. Pentru aceasta editie, laureatii vor primi premii in bani mult mai importante, de pana la 5000 de euro.

Dosarul de candidatura, il puteti descarca, in engleza sau franceza, de pe site-urile: www.verbatim-communication.fr sau www.innovact.com.

Candidaturile trebuie depuse, in nume propriu sau in echipa, inainte de 20 februarie 2012.

Trimiteti dosarul completat, la care puteti adauga anexele pe care le considerati necesare, numai prin e-mail la adresa: [email protected].

Premierea castigatorilor va avea loc in cadrul Forumului Innovact, pe 28 martie 2012, la Reims (Franta).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.