Fonduri UE de zece mililoane de euro pentru retea de canalizare in Comarnic

Comarnic, canalizare

Orasul prahovean Comarnic, care are in prezent doar 200 de metri de canalizare, va beneficia de aceasta utilitate, in localitate urmand a fi construita o retea de canalizare din fonduri europene, care va costa aproximativ zece milioane de euro, reteaua urmand a fi terminata in doi ani.

La Ploiesti a fost semnat contractul de lucrari pentru executarea retelelor de canalizare si a sistemului de canalizare in orasul prahovean Comarnic, localitate care are doar doua sute de metri de canalizare in conditiile in care, potrivit datelor centralizate in urma recensamantului de anul trecut, in oras exista 4.233 de locuinte.

Valoarea contractului este de aproximativ zece milioane de euro, bani primiti printr-un proiect din fonduri europene, iar lucrarile vor fi executate de Asocierea SC Rossman Eingeneering Group SRL si SC Euro Construct Trading 98 SRL.

Beneficiarul lucrarilor este SC Hidro Prahova SA, operatorul de apa – canal ce apartine Consiliului Judetean Prahova, care a accesat fonduri europene printr-un proiect finantat prin programul POS Mediu.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.