50.000 de euro prin Google Digital News Initiative pentru un proiect romanesc de machine learning

1280x670-10-80.png

Appticles este unul dintre castigatorii unuia dintre granturile oferite in cadrul programului Google Digital News Initiative.

Startup-ul romanesc fondat de Ciprian Borodescu (CEO) si Alexandra Anghel (CTO) in urma cu cativa ani in Marea Britanie a primit acest grant pentru dezvoltarea MorphL – o platforma de machine learning care sa ajute companiile media sa-si optimizeze UI-ul (user interface) aplicatiilor in mod automat si inteligent.

“Avand in vedere ca la Appticles am implementat de-a lungul timpului multe interfete pentru diverse aplicatii mobile, ideea proiectului a venit natural din dorinta de a ne eficientiza procesul de dezvoltare si optimizare a UI-ului acestor aplicatii in functie de comportamentul utilizatorilor. Acest proiect va fi dezvoltat in parteneriat cu PressOne.ro care va implementa o aplicatie ce va avea la baza platforma MorphL. in esenta, UI-ul aplicatiei va fi adaptat in mod automat pe baza unei colectii de micro-metrici care au rolul de a identifica combinatia optima pentru a produce cel mai bun rezultat , de cele mai multe ori fiind vorba de engagement si conversii”, ne-a spus Ciprian.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.