Campania “50 de ani de PAC”

campanie, PAC

Campania de comunicare, care se va desfasura pe durata intregului an, include un site web interactiv, o expozitie itineranta, materiale audiovizuale si tiparite, precum si o serie de evenimente ce vor avea loc Bruxelles si in statele membre.

Context

Campania [email protected] a fost lansata sub sloganul “Un Parteneriat intre Europa si Agricultori“, in cadrul unui eveniment interinstitutional desfasurat la Bruxelles, care a reunit peste 150 de invitati, actori implicati in istoria PAC si in actuala reforma a acesteia, atat din cadrul institutiilor UE, cat si fosti comisari pentru agricultura si parti interesate. (A se vedea inregistrarea video care prezinta lansarea campaniei inregistrarea video care prezinta lansarea campaniei).

De asemenea, sunt prevazute mai multe lansari la nivel national in cele sase state membre fondatoare ale UE: Germania (Berlin, 20 ianuarie), Italia (Verona, 2 februarie), Franta (Paris, 27 februarie) si Benelux (4 aprilie, data inca neconfirmata).

Pe tot parcursul anului 2012 se vor organiza o serie de manifestari atat la nivel national, cat si la nivelul UE, iar o expozitie itineranta va calatori prin Europa incepand din primavara. Expozitia va fi prezentata in mai multe institutii ale UE si in statele membre.

Campania “50 de ani de PAC”

Sursa: Comisia Europeana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.