Garanti Bank ofera finantare IMM-urilor si femeilor antreprenor din Romania

Garanti Bank, finantare

In Romania, statisticile arata ca sunt peste 500.000 de femei antreprenor, ceea ce reprezinta 34% dintre actionarii si asociatii firmelor autohtone. Garanti Bank a adus o inovatie pe piata romaneasca in 2010, prin introducerea unui pachet de finantare complex destinat femeilor antreprenor si companiilor conduse de acestea.

De la lansarea pachetului, Garanti Bank a atras in portofoliul sau 1.400 de companii care au femei actionari sau membri ai conducerii. In plus, pana in prezent, Garanti Bank a acordat imprumuturi in valoare de peste 9 milioane de euro catre mai mult de 120 de IMM-uri detinute de catre femei.

Cele mai multe dintre aceste companii isi desfasoara activitatea in Bucuresti, urmate de Craiova, Covasna, Iasi si Galati, si opereaza in diverse industrii: 37% dintre ele au comertul ca activitate principala, 13% activeaza in domeniul serviciilor, 11% in productie si 10% in domeniul sanatatii si al asistentei sociale. Portofoliul Garanti Bank detine un numar total de 15.000 de companii mici si medii.

Pachetele de finantare pentru femeile antreprenor oferite de Garanti Bank includ doua componente principale: un imprumut flexibil pentru companie, cu comisioane atractive, si un produs de finantare special creat pentru femei – cardul de credit Bonus Card cu oglinda.

Sursa: Banknews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.