Scoala de antreprenoriat in economie sociala

scoala, antreprenoriat

Prin intermediul acestui program in curs de acreditare, IES vine in intampinarea nevoilor de dezvoltare ale organizatiilor economiei sociale care doresc sa lanseze sau sa dezvolte intreprinderi sociale sau activitati economice cu scop social.

Scoala de antreprenoriat in economia sociala este un program gratuit al Institutului de Economie Sociala,destinat dezvoltarii intreprinderilor sociale, sustinut de formatori instruiti in cadrul prestigiosului Institut EURICSE (European Research Institute for Cooperatives and Social Entreprises) din Trento, Italia.

Programul isi propune sa fie o scoala de noi lideri pentru economia sociala din Romania, sa faciliteze schimbul de experienta in domeniul activitatilor economice cu scop social in cadrul unui laborator – comunitate de practica si inovare in acest domeniu.

Incepand cu 2 martie 2012 va incepe si selectia organizatiilor economiei sociale, care vor participa la program si a celor 120 de manageri din aceste organizatii, care isi vor dezvolta cunostintele si abilitatile de management al intreprinderilor sociale si le vor pune in practica cu sprijinul programului.

Mai multe detalii: Stiriong

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.