Ministerul Economiei al Republicii Moldova anunta lansarea Programului de sustinere si dezvoltare a sectorului IMM-urilor

Rep Moldova

Programul este destinat facilitarii procurarii de catre subiectii sectorului intreprinderilor mici si mijlocii a unui vast sortiment de echipament de producere.

Echipamentul procurat in cadrul Programului va fi oferit beneficiarilor in regim de leasing pe o perioada de un an (fara gaj). Dobanda de leasing este la cota zero. In cadrul Programului va fi achizitionat doar Echipament nou de import, fiind exclus cel de origine autohtona.

La achizitia si importul Echipamentului va fi aplicata cota zero la plata taxei pe valoarea adaugata, si vor fi scutite de plata taxei vamale si a taxei pentru efectuarea procedurilor vamale.

Cererile de solicitare pentru participare la prezentul Program urmeaza sa vizeze procurari in valoare minima de 500.000 lei, iar valoarea maxima, respectiv, 1.000.000 lei.

Perioada de prezentare a setului de documente necesare pentru participare la program este 9 aprilie 2012 – 30 aprilie 2012.

Informatii detaliate privind programul vizat le puteti obtine la urmatoarea adresa: www.jnpga.md.

Sursa: JNPGA Moldova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.