HVB Bank – Pachete de produse bancare pentru IMM-uri

Conturi curente, carduri, serviciul Online Banking, Telephone Service si un numar de ordine de plata gratuite efectuate prin Online Banking – acestea sunt elementele incluse in pachete de produse si servicii lansate de HVB Bank pentru clientii persoane juridice cu cifra de afaceri anuala de pana la 2,5 milioane de euro. HVB Bank ofera 3 tipuri de pachete de produse si servicii: Basic, Intensive si Advanced. Aceste pachete sunt definite de grade de complexitate diferite, clientul avand posibilitatea de a alege solutia care raspunde cel mai bine nevoilor sale.

Oferta pentru IMM-uri mai cuprinde descoperit de cont, credit pentru capital de lucru, credit pentru investitii. “Prin oferta sa, HVB Bank asigura clientilor avantaje importante: comisioanele si dobanzile asociate creditului sunt printre cele mai mici din piata si absolut transparente; produsele si serviciile sunt definite prin flexibilitate privind destinatia creditului si garantiile; raspunsul este rapid; iar produsele de creditare sunt otite de servicii de consultanta personalizata, care duc la identificarea unor solutii de finantare optime, determinate î®Â functie de specificitatea clientului”, se arata intr-un comunicat trimis de catre banca.

“HVB Bank doreste sa construiasca parteneriate pe termen lung cu î®´reprinderile mici si mijlocii si un prim pas consta in lansarea acestei oferte. Prin asigurarea unei game complexe de produse si servicii, banca isi propune sa construiasca si sa dezvolte cu aceasta categorie de clienti o relatie parteneriala bazata pe consultanta, flexibilitate si inovatie”, a declarat Manuela Plapcianu, Vicepresedinte HVB Bank Romania, reporterilor de la Smart Financial.ro.

Descoperitul de cont este un produs de creditare flexibil, care se doreste sa sprijne clientul in acoperirea oricaror nevoi de lichiditate pe termen scurt. Suma maxima ce poate fi î­°rumutata este de 10.000 EUR in echivalent lei, iar structura de garantii nu include garantii materiale. Creditul pentru capital de lucru are o durata a finantarii de maximum 12 luni, cu posibilitatea prelungirii facilitatii la scadenta. Creditul poate fi folosit pentru finantarea nevoilor curente, inclusiv pentru emiterea de scrisori de garantie si acreditive. “In cazul companiilor cu rezultate financiare foarte bune, nu se solicita garantii materiale pentru obtinerea creditului”, sustin oficialii HVB Bank.

Creditul pentru investitii este destinat finantarii achizitiei de echipamente si bunuri imobiliare. Perioada de creditare este de maximum 5 ani, î® cazul achizitiei de echipament, si respectiv 10 ani, pentru investitiile imobiliare. Clientii pot beneficia si de o perioada de gratie de maximum 6 luni pentru rambursarea ratelor de capital. Contributia proprie a clientului este de minimum 30% din valoarea investitiei. Online Banking este o solutie de administrare de la distanta a finantelor, accesibila 24 de ore din 24, 7 zile din 7, oricand si de oriunde exista un computer cu acces la Internet. Accesul in sistem este securizat pe 3 niveluri.

Sursa: , Smart Financial.ro, 28 februarie 2006

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.