22 Martie 2006 – Ziua informarii eTEN in Romania

Zsolt Nagy, Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, va deschide, in data de 22 martie 2006, ora 10.00, Ziua Informarii eTEN in Romania. La eveniment, va fi prezent si domnul Jean-Francois Junger, Ofiter de Proiect, Comisia Europeana, care va prezenta programul de lucru eTen 2006 si va participa la sectiunea de intrebari si raspunsuri, sectiune menita sa clarifice toate nelamuririle participantilor.

Pentru participarea la Ziua Informarii eTen 2006 este necesara confirmarea prealabila. Astfel, ziaristii acreditati pe langa MCTI care doresc sa participe la eveniment sunt rugati sa confirme prezenta pana azi, 21 martie a.c., ora 16.30, la e-mail [email protected] sau la telefon: 021- 400.17.91.

Evenimentul va avea loc la sediul Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, situat in B-dul. Libertatii, Nr. 14, sector 5, Bucuresti, etajul II, incepand cu orele 09,30.

eTEN este un program comunitar creat in scopul extinderii serviciilor electronice (e-services) la dimensiune trans-europeana. Programul promoveaza serviciile de interes public care creeaza oricarui cetatean, agent economic sau administratie oportunitatea de a profita de beneficiile societatii informationale. Programul se desfasoara in perioada 2003-2006, avand un buget total alocat de 172,5 milioane euro. Pentru anul 2006 bugetul programului eTen este de 48,5 milioane Euro. Ca si in cazul altor programe europene, participarea la eTEN este conditionata de colaborarea cu parteneri din alta tara, asociata la acest program comunitar.

Mai multe informatii despre programul eTEN, puteti gasi aici.

Agenda evenimentului este disponibila pe siteul MCTI (www.mcti.ro), sectiunea “Integrare europeana”, subsectiunea “Programe comunitare” sau aici.

Sursa: Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.