BCR deschide, in Bucuresti, 6 noi unitati bancare, ajungand la cota 381

Banca Comerciala Romana (BCR) pune la dispozitia clientilor, incepand de marti, 28 martie a.c., inca 6 noi unitati bancare in Bucuresti. Astfel, reteaua bancii are, in prezent, 381 de sucursale si agentii la nivelul intregii tari din care 64 de unitati in Capitala.

“Strategia BCR de a dezvolta canalele multiple de distributie a produselor si serviciilor bancare se bucura de mult succes, deoarece am dezvoltat fiecare canal intr-un mod inovator, in concordanta cu preferintele clientilor nostri. Unitatea bancara ramane canalul preferat in Romania, iar prin deschiderea acestor noi unitati, BCR a dovedit inca o data ca este cu adevarat in slujba clientilor sai, respectand dorintele acestora si deschizand sucursale si agentii in zone unde banca are o prezenta insuficienta”, a declarat Natalita Hurduc, Vicepresedinte Executiv al BCR.

“Agentia Sebastian” este situata pe Calea Rahovei, Nr. 322, Bl. 67, Sc. 1, Parter, Sector 5.

“Agentia Giurgiului” este situata pe Soseaua Giurgiului, Nr. 131, Bl. 1, Parter, Sector 4.

“Agentia Constantin Brancoveanu” este situata in Str. Alunisului, Nr. 3, Bl. 12C, Parter, Sector 4.

“Agentia Bagdasar” este situata pe Sos. Berceni, Nr. 25, Bl. 38, Parter, Sector 4.

“Agentia Pantelimon II” este situata pe Sos. Pantelimon, Nr. 357, Bl. B1, Parter, Sector 2.

“Agentia Oltenitei” este situata pe Sos. Oltenitei, Nr. 240, Bl. 48, Sector 4.

Noile unitati bancare ofera intreaga gama de produse si servicii a BCR destinate in principal clientilor persoane fizice dar si juridice: credite in lei si valuta, deschideri de conturi curente si de depozit, servicii de transfer monetar, depozite bancare, carduri, etc. Totodata, noile unitati dispun de un ghiseu de schimb valutar si de un automat bancar pentru eliberarea de numerar din conturile de card (ATM).

Sursa: BCR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.