FINANSBANK S.A. ofera IMM-urilor un nou produs de finantare pe termen scurt

Finantarea IMM-urilor reprezinta una din componentele principale ale strategiei de dezvoltare si consolidare a pozitiei FINANSBANK pe piata bancara romaneasca. Misiunea bancii pentru segmentul IMM-urilor este de a deveni sursa principala de finantare, informare si consultanta a acestui segment, punandu-se accentul pe construirea si consolidarea unor relatii cat mai bune cu clientii si pe rapiditate in satisfacerea nevoilor specifice IMM-urilor. Un pas important in aces sens il reprezinta lansarea noului produs pentru IMM-uri, PromptFinans.

“Avem placerea sa aducem la cunostinta opiniei publice ca Finansbank (Romania) S.A. lanseaza un nou produs de creditare pentru IMM-uri, PromptFinans, destinat finantarii oricaror nevoi pe termen scurt. Pentru Finansbank (Romania) S.A. acest moment reprezinta un nou pas in procesul de consolidare a rolului sau de finantator al IMM-urilor din Romania”, a declarat dl. Tamer Ozatakul, presedintele FINANSBANK (ROMANIA) S.A.

PromptFinans este un produs de creditare de tipul „descoperit de cont”, destinat acoperirii oricaror nevoi curente cu care se confrunta intreprinzatorii mici si mijlocii din Romania. Pe langa aprobarea foarte rapida a acestui credit, in baza unui numar minim de documente, noul produs PromptFinans prezinta marele avantaj ca poate fi acordat fara constituirea unor garatii materiale. Limita maxima de finantare este de 53,000 RON, pe o perioada de cel mult 12 luni, cu posibilitate de prelungire.

Beneficiarii eligibili pentru un credit PromptFinans sunt companiile stabile din punct de vedere financiar, care au o experienta in domeniu de minim 2 ani, obtin profit din exploatare si nu sunt inregistrate cu credite restante sau cu incidente in Centrala Incidentelor de Plati.

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.