Targul de Proiecte de Finantare si Idei de Afaceri in Domeniul Industriei Ecologice si Industriei Alimentare – Profinn 2006

Camera de Comert si Industrie a Romaniei si Departamentul de Evenimente Speciale PROFINN din cadrul GSG organizeaza in perioada 12-14 iunie 2006 a doua editie a Targului de Proiecte de Finantare si Idei de Afaceri in Domeniul Industriei Ecologice si Industriei Alimentare – Profinn 2006.

La fel ca si la prima editie, evenimentul se va bucura de participarea a peste 100 de invitati. Vor fi prezenti reprezentanti din cadrul MAPDR, SAPARD, MMSSF, ANIMMC, MEC, FNGCIMM, FGCR, BRM, CSA, UNSICAR, UNSAR, Banci si Societati de Asigurare, Brokeri, reprezentanti ai Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, reprezentantii ambasadelor principalelor tari UE, sectorul ONG, reprezentanti ai mass-media.

Profinn 2006 are doua componente de baza:

  • Targul Profinn 2006 se organizeaza pe parcursul a trei zile, in cadrul caruia vor avea loc discutii intre bancheri, investitori, asiguratori si intreprinzatorii din industria agro-alimentara, in cautarea surselor alternative de finantare, intr-un cadru propice devoltarii unor proiecte viabile pentru viitor.
  • In paralel cu expozitia vor fi organizate o serie de manifestari speciale – conferinta, lansari si prezentari de produse de finantare si asigurare, workshop cu tematici de actualitate din domeniul financiar – bancar, ce vor trata subiecte actuale de maxim interes pentru actorii grupului tinta: microintreprinderi, IMM-uri, fermieri si asociatii de fermieri ce activeaza in agricultura si industria alimentara.

Anul acesta, targul de profil va viza o abordare pragmatica, legata de facilitarea accesului intreprinzatorilor din sectorul productiv si cel de prestari de servicii la programe de finantare rambursabile, nerambursabile, combinatii relevante ale acestora, precum si la programe alternative ale furnizorilor de servicii financiar-bancare, in vederea finantarii si dezvoltarii proiectelor inovatoare si de succes.

Organizatori:

  • Camera de Comert si Industrie a Romaniei: Bd. Octavian Goga nr. 2, Bucuresti, Cod 030982, Tel : 021 311 75 34, Fax :021 319 01 59, E-mail : [email protected], persoana de Contact : Natalia Tarachiu;
  • Global Services Group: Bd. Camil Ressu nr. 47, Bl N9, Ap 1, Bucuresti, Cod : Tel : 021 348 35 40, Fax : 021 348 56 42, E-mail : [email protected], persoana de contact : Raluca Stefanica.

Finantare.ro este partener media al acestui eveniment.

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.