Grant cultural oferit Romaniei de catre guvernul Japoniei

Ambasada Japoniei la Bucuresti a trimis Ministerului Afacerilor Externe – Directia Relatii Culturale, Educationale si stiintifice -documentatia privind depunerea dosarelor de candidatura pentru programul Grantul cultural japonez (Cultural Grant Aid), pentru anul fiscal aprilie 2008 -martie 2009.

Guvernul Japoniei a instituit, incepand din anul 1991, o remarcabila traditie, prin oferirea, anual, a unui ajutor nerambursabil, constand in echipament electronic, unei institutii culturale din Romania.

Pentru anul fiscal mentionat, valoarea totala a echipamentelor care pot fi solicitate de fiecare institutie in parte trebuie sa se situeze in jurul valorii de 20-30 milioane yeni japonezi.

Este de dorit ca solicitantii ajutorului cultural sa fie institutii romanesti de prestigiu, reprezentative pentru eforturile depuse pana in prezent privind promovarea culturii romanesti si nipone, pentru o cat mai buna intelegere intre tarile noastre.

Dosarele solicitantilor vor fi trimise, pana la data de 20 iulie 2006, la Ministerul Afacerilor Externe РDirectia Relatii Culturale, Educationale si Stiintifice, Aleea Alexandru nr. 33, (tel. 319.68.83; fax 311.25.16), care le va depune la Ambasada Japoniei ̨n Romania, impreuna cu Nota in care se precizeaza pozitia oficiala a Guvernului Romaniei.

Redactia Finantare va reveni cu informatii despre acest program de finantare.

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.