Pana in primul trimestru al anului 2007, Banca Romaneasca va avea o retea teritoriala de 95 de unitati

Banca Romaneasca, membra a Grupului National Bank of Greece, a inaugurat luni o noua sucursala in orasul Focsani, a 47-a unitate teritoriala din reteaua bancii si a anuntat ca pana in primul trimestru al anului 2007, reteaua teritoriala va atinge 95 de unitati, informeaza un comunicat de presa al bancii. Banca Romaneasca dispune in prezent de un capital social de peste 112 milioane euro.

Noua sucursala din Focsani are sediul in Bdul Republicii nr. 66 si a devenit operationala incepand cu data de 26 Mai 2006.

“Extinderea si modernizarea retelei precum si dezvoltarea portofoliului de produse si servicii ale bancii reprezinta doar o parte din obiectivele pe care Banca Romaneasca si le-a propus si cu sustinerea National Bank of Greece. Odata cu deschiderea sucursalei Focsani, Banca Romaneasca are o reprezentare puternica in intreaga zona de est a tarii, ea fiind deja prezenta prin sucursalele sale in Suceava, Iasi, Bacau, Galati, Buzau si doua unitati la Braila”, a declarat Georgeta Nedelcu, Managerul Sucursalei Focsani.

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.